"Олег БЛОХІН: «Ми не заслуговувала на поразку»"

8 квiтня 2013

ФУТБОЛ. Донецький «Шахтар» переміг київське «Динамо» 2:1 у центральному матчі 23-го туру чемпіонату України з футболу. Олег Блохін, тренер київського клубу, після матчу заявив, що його команда «в якийсь мірі не заслуговувала на поразку», передає Бі-бі-сі.

Матч відбувся у неділю, 7 квітня, на столичному НСК «Олімпійський».

Перший гол у ворота гірняків на 10-й хвилині матчу забив Андрій Ярмоленко – 1:0 на користь киян.

«Шахтар» зміг зрівняти рахунок лише на 43-й хвилині, автогол забив Данило Да Сілва після рикошету – 1:1.

Вирішальний момент стався за 15 хвилин до кінця гри, коли чергову комбінацію донецької команди ударом під поперечину завершив Генріх Мхітарян – 2:1.

«Не заслуговували»

Тренер «Динамо» Олег Блохін після матчу назвав «Шахтар» більш організованою командою, наголосивши, що його підопічні тільки будують команду.

«Думаю, що в якійсь мірі ми не заслуговували на поразку, оскільки мали достатньо моментів для взяття воріт», – цитує пана Блохіна прес-служба «Динамо».

Гравці та тренер «Динамо» висловили своє незадоволення суддівством.

«Коли кожен маленький фол судять в один бік, то дуже складно грати», – сказав в інтерв'ю після матчу Андрій Ярмоленко.

«Ми – швидше»

Тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу назвав поєдинок з «Динамо» грою рівня Ліги Чемпіонів.

«Думаю, що ми були трохи швидше, більш вибуховими, ну і на перший план вийшла техніка. Ось через таке протиборство і вийшла ця гра – рівня Ліги Чемпіонів», – цитує пана Луческу прес-служба «Шахтаря».

Тренер донецького клубу сказав, що попри більшу потужність «Динамо», його команда виявилася швидшою.

Мірча Луческу також позитивно оцінив роботу арбітра.

«Вважаю, арбітр впорався повністю. Ми знали, що команда суперника потужніша за нас і буде будувати свою гру на жорстких перехопленнях і єдиноборствах. Дуже радий, що наші хлопці змогли протистояти їм і не поступилися в цій боротьбі», – заявив тренер ФК «Шахтар».

За підсумком матчу у донецького «Шахтаря», який впевнено лідирує в турнірній таблиці на рахунку 66 балів, у харківського «Металіста», який йде другим, – 49 очок, «Динамо» – 47, а дніпропетровського «Дніпра» – 45.

Крім центральної гри туру в неділю також відбулися ще два матчі. Донецький «Металург» на своєму полі обіграв з львівські «Карпати» – 4:0, а сімферопольська «Таврія» поступилася ужгородській «Говерлі» – 0:2.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua