"Олега Гусєва виписали з лікарні"

31 березня 2014

Первинні побоювання про тяжкість травм футболіста київського «Динамо» Олега Гусєва не підтвердилися. Капітана динамівця вже виписали з лікарні і доправили на клубну базу в Конча-Заспу, де мінімум до ранку вівторка він перебуватиме під цілодобовим контролем медичної служби команди.

Про це повідомив керівник медичного департаменту «Динамо» Леонід Миронов, інформує сайт ФК, передає УКРІНФОРМ.

«Все, що виявили спочатку, виявилося анатомо-фізіологічними особливостями будови черепа Гусєва. Зрештою не знайдено ніяких переломів і тріщин як в черепі, так і в шийному і грудному відділі. Єдине, що підтвердилося, так це струс мозку, але тільки не тяжкого, а середнього ступеню. Також у нього розбиті губи, пошкоджено чотири зуби, є садно, але все це – вже дрібниці», – зазначив Миронов.

«У понеділок з ранку в «Борисі» відбувся консиліум, були проведені додаткові дослідження і зроблена остання перед випискою крапельниця», – додав він.

Тепер лікарі дають обережний прогноз, що Гусєв має видужати приблизно за тиждень. «Не даючи точних прогнозів, можу передбачити, що тиждень буде достатньо для реабілітації», – заявив Миронов.

Нагадаємо, раніше у Гусєва було діагностовано струс мозку 1-го ступеня і перелом щелепи.

Гусев дістав травму в матчі 23-го туру чемпіонату України «Дніпро» - «Динамо». На 23-ій хвилині поєдинку дніпропетровець Денис Бойко небезпечно вийшов з воріт і забрав м'яч у стрибку в своїй штрафній. Водночас він коліном врізався в обличчя Олега Гусєва, який знепритомнів ще в повітрі. Футболіст «Дніпра» Джаба Канкава надав першу меддопомогу Гусєву, діставши язик, що запав у гортань, чим, як зазначали лікарі, можливо, врятував йому життя.

«Динамо» програло в цьому поєдинку «Дніпру» з рахунком 0:2.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua