На виконання постанови уряду (№595 від 7 листопада 2014 року) та відповідного рішення  Ради національної безпеки і оборони України правління Ощадбанку вирішило змінити адреси місцезнаходження деяких своїх філій на території Донецької та Луганської  областей. Зокрема, до  1 грудня Донецьке обласне управління Ощадбанку розпочне роботу в Краматорську по вул. Рози Люксембург, 54. Луганське обласне управління Ощадбанку – в Сєверодонецьку на просп. Гвардійському,  40-а.

Окрім того, правління банку звертається до всіх українських громадян, які перебувають на окремих територіях у районі проведення Антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, запевняючи, що не покине їх напризволяще. 

Оперативний штаб Ощадбанку цілодобово координує свої дії з органами державного управління на території, підконтрольній українській владі. Дізнатись детальну інформацію щодо обслуговування можна цілодобово в Контакт-центрі Ощадбанку за тел.: 0-800-210-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по Україні), повідомляє прес-служба банку. 

Перелік відділень Ощадбанку, що працюють на території Донецької та Луганської областей

У Донецькій області

м. Краматорськ

м. Костянтинівка

м. Селидове

м. Авдіївка

м. Артемівськ

м. Дзержинськ

м. Маріуполь

м. Мар’їнка

м. Курахове

м. Вуглегірськ

м. Волноваха

м. Світлодарськ

смт Новотроїцьке

смт Новгородське

смт Кірове

У Луганській області

м. Сєверодонецьк

м. Рубіжне

м. Кремінна

м. Старобільськ

м. Сватове

м. Лисичанськ

м. Попасна

м. Золоте

смт Новопсков

смт Новоайдар

смт Троїцьке

смт Біловодськ

смт Марківка

смт Мілове

смт Білокуракине

смт Станиця Луганська