НОВОСІЛЛЯ

У Харкові відкрили нову спортивну арену "Салтівський лід". На будівництво споруди витратили 30 мільйонів гривень. Тепер юні хокеїсти і фігуристи, які посезонно займалися в Палаці спорту, зможуть тренуватися цілий рік.

На льоду нової арени проводитиметься навчально-тренувальна робота з вихованцями трьох відділень - хокею, шорт-треку і фігурного катання. Навчатимуть кататися на ковзанах вихованців дошкільних закладів, учнів загальноосвітніх шкіл, шкіл-інтернатів для дітей сиріт та позбавлених батьківського піклування міського та обласного підпорядкування. Тут проходитимуть міські та обласні змагання, а також турніри всеукраїнського та міжнародного рівня.

Льодовий палац споруджено спільними зусиллями територіальної громади та центральних органів влади, в основному за кошти державного бюджету. У планах харків'ян, як повідомив під час церемонії відкриття голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, будівництво ще однієї спортивної споруди. Остаточне рішення, у якому районі Харкова з'явиться нова льодова арена, ухвалить територіальна громада.