"Panasonic представив смартфон для екстремальних умов"

26 лютого 2014

Компанія Panasonic показала на виставці Mobile World Congress вельми неоднозначну новинку, передає ТСН з посиланням на androidinsider.

У той час коли всі виробники гаджетів женуться за вагою своїх розробок, змушуючи їх «худнути» і рахуючи кожен грам, Panasonic вирішила не йти на поводу цього тренда.

На виставці Mobile World Congress, розробники Panasonic показали свій новий смартфон FZ-X1 вагою 430 грам для екстремальних умов.

При досить великій вазі, який 3-4 рази більше звичайних смартфонів, гаджет отримав не менше важкий і брутальний дизайн: гранчастий ударостійкий і водостійкий корпус з гумовими накладками і механічними кнопками навігації.

Виробник запевняє, що смартфон витримає падіння з 3-метрової висоти і знаходження у воді протягом 30 хвилин.

Сам гаджет отримав 5-дюймовий екран, 4-ядерний процесор 1,7 GHz, 2 Gb оперативної і 32 Gb внутрішньої пам'яті, 8-мегапіксельну камеру і неймовірну за обсягом батарею у 6200 mAh.

Ще однією з особливостей смартфона став його випуск у двох варіантах з різними операційними системами. Гаджет у версії FZ-X1 отримав стару Android 4.2, а у версії FZ-Е1 – досить екзотичну Windows Embedded 8 Handheld.

Дивною виявилася і ціна гаджета в 1300 доларів. А самих смартфонів буде випущено не більше 40 тисяч.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua