"Паркувальники- корупціонери, на вихід!"

Ірина ПОЛІЩУК
29 сiчня 2015

У Києві 215 майданчиків, на яких працюють понад 330 паркувальників. Відтепер за їхньою роботою ретельно стежитиме відділ контролю, який створено у структурі КП «Київтранспарксервіс».

— Проаналізувавши скарги, які надходять від громадян, і провівши внутрішній аудит, ми побачили, що у деяких районах немає порядку, а натомість — регулярне порушення законодавства, — роз’яснює директор підприємства Володимир Першин. — Зафіксовано випадки, коли паркувальники не видають водіям чеків і талонів, які підтверджують оплату послуг, що створює можливості для збирання сірої готівки.

Деякі паркувальники працюють без документів, які підтверджують їхні повноваження. Також зафіксовано інші порушень. Із цією практикою ми вже почали боротися: починаючи від дисциплінарних заходів (догани  та звільнення) і закінчуючи кримінальною відповідальністю.

Важливо, що паркувальники, які працюють чесно,  повинні отримувати гідну зарплатню. А жителі міста, які чесно оплачують паркування, — мати впевненість,  що ці кошти буде використано за призначенням. Куди поскаржитися на неправомірні дії паркувальників:  (044) 362-44-77. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua