"Партнер для розвитку"

22 березня 2013

СПІВПРАЦЯ

Міжнародна фінансова корпорація зацікавлена допомагати у реформах

Експертна допомога Міжнародної фінансової корпорації у різних напрямках позитивно впливає на хід реформ в Україні. Про це Президент Віктор Янукович сказав під час зустрічі з головою Міжнародної фінансової корпорації Цзинь-Юн Цаєм, повідомляє прес-служба глави держави.

«Хотів би ще раз підтвердити, що ми завжди залишаємося вашими надійними партнерами і вдячні вам за ту співпрацю, що ми маємо з вами в Україні», — наголосив глава держави. За його словами, широке коло питань співпраці з Міжнародною фінансовою корпорацією стосується системних реформ, які були розпочаті в Україні у травні 2010 року.

«Ми високо цінуємо роль експертів представництва Міжнародної фінансової корпорації, що працює в Україні, і в тих напрямках, у яких співпрацюємо, відчуваємо постійну допомогу, що позитивно впливає на хід реформ», — зазначив Віктор Янукович. Він підкреслив, що результати досліджень українського проекту Міжнародної фінансової корпорації «Інвестиційний клімат в Україні» є дороговказом щодо здійснення реформ у сфері державного контролю та технічного регулювання.

Голова Міжнародної фінансової корпорації Цзинь-Юн Цай у свою чергу зазначив, що Україна має величезний потенціал для розвитку. «Ми хочемо бути партнерами в цьому», — додав він.

ДОВІДКА  «УК» 

Кілька років поспіль МФК нарощує інвестиційну діяльність в Україні. Щоб допомогти українським компаніям стати визнаними лідерами у своїх галузях, МФК уже інвестувала більш ніж 1,8 мільярда доларів США із власних коштів у різні проекти в агробізнесі, фінансовому секторі, енергетиці, інфраструктурі, індустрії будівельних матеріалів. На сьогодні Україна займає 15 місце у глобальному портфелі МФК за обсягом інвестицій. Наша країна є пріоритетною щодо фінансування та впровадження консультативних програм. 

Відділ новин
 «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua