"Пенсійний фонд позбувається бюрократії "

30 грудня 2014

Пріоритети діяльності Пенсійного фонду в наступному році визначив  голова правління відомства Олексій Зарудний. Серед них він назвав упровадження єдиних принципів, які забезпечать рівність громадян і справедливість у призначенні пенсій, створення організаційно-технічної бази для запровадження накопичувальної пенсійної системи. Зокрема найближчим часом буде законодавчо визначено її модель, щоб не розтягувати процес на роки.

Необхідною передумовою наповнення бюджету Пенсійного фонду його очільник вважає легалізацію заробітних плат. Законодавчі кроки до врегулювання цих процесів уже зробила Верховна Рада, повідомляє прес-служба Пенсійного фонду.

На часі й підвищення якості обслуговування в органах ПФУ і подолання технологічної відсталості в організації пенсійного забезпечення. У перспективі кожен громадянин зможе вирішувати пенсійні питання в управлінні фонду будь-якого міста чи району. Цьому слугуватиме електронна система пенсійних справ, зокрема архівних, до створення якої фахівці відомства візьмуться вже 2015 року. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua