"Переселенців цікавить переоформлення пенсій та соціальних допомог"

13 листопада 2014

Днями міністр соціальної політики Людмила Денісова взяла участь у роботі прямої телефонної лінії Кабінету Міністрів, під час якої відповіла на актуальні запитання громадян.

Загалом на пряму телефонну лінію уряду протягом двох годин зателефонувало 17 осіб. Більшість звернень стосувалися широкого кола питань, пов’язаних із забезпеченням переселенців з Донбасу та Криму. Спілкуючись із громадянами, Людмила Денісова роз’яснила питання обліку тимчасово переміщених осіб та надання їм щомісячної адресної допомоги для покриття витрат на проживання. Також переселенці ставили запитання про переоформлення пенсій та соціальних допомог.

Окрім того, очільник відомства відповіла на запитання, що стосувалися реабілітації інвалідів, отримання виплат для членів сімей померлих учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, отримання житлової субсидії.

Люди зверталися на пряму телефонну лінію КМУ з різних областей України: Запоріжжя, Закарпаття, Харківщини, Одещини, Львівщини, Донбасу, Чернігівщини та міста Києва, повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

Також Людмила Денісова вислухала низку запитань, які охоплюють різні сфери життя громадян, і надала інформацію щодо інших органів виконавчої влади, до компетенції яких належить вирішення цих питань. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua