"Перше «золото» юних хокеїстів"

Павло КУЩ
11 лютого 2015

У Дружківці відбувся регіональний хокейний турнір серед дитячих команд «Золота шайба Донбасу». У змаганнях юних хокеїстів на льодовій арені «Альтаїр» взяли участь вісім команд із Дружківки, Краматорська, Костянтинівки та Слов’янська: кожне місто делегувало по два колективи вікових категорій — старша (9—11 років) та молодша (6—8). А в перерві між поєдинками свою майстерність глядачам продемонстрували вихованці секції фігурного катання школи хокейного клубу «Донбас».

Під час дводенного турніру юні хокеїсти обох вікових категорій провели 20 матчів і продемонстрували непогану результативність, закинувши у ворота суперників 130 шайб. Окремі з них стали переможними для старшої команди з Краматорська та молодшої з Костянтинівки, які й здобули «золото» змагань.

«Насамперед висловлюю вдячність хокейному клубу «Донбас», який у цей неймовірно складний час організував найпотужнішу в Україні дитячу школу з хокею та фігурного катання, — зазначив начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, вітаючи юних спортсменів від імені керівників краю. —  Турнір такого рівня, проведення якого нині дуже важливе для Донеччини, став першими змаганнями для учасників, але ми сподіваємося, що у майбутньому ці хлопці захищатимуть спортивну честь і ХК «Донбас», і збірної України».  



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua