ЗНАЙ НАШИХ

У Москві завершилася ХХІV міжнародна виставка "Всеросійська марка. Знак якості ХХІ століття", на якій відразу більше двох десятків(!) видів продукції Новокраматорського машинобудівного заводу з Донецької області отримали найвищі - платинові знаки якості.

Один із флагманів вітчизняного машинобудування - НКМЗ є традиційним постачальником на російський ринок потужних ковальських комплексів, мостових та портальних кранів, стрічкових конвеєрів, гірничих машин та агрегатів. Так само новокраматорці - постійні учасники згаданого престижного конкурсу, однак у попередні роки вони отримували не більше десяти найвищих знаків якості. "Навіть такого показника досягали небагато учасників виставки - підприємства країн колишнього Союзу, - каже начальник відділу маркетингу НКМЗ Володимир Жулій. - Та цього разу ми перевершили самі себе, отримавши 23 платинових знаки. Це наш абсолютний рекорд за минулі одинадцять років".

Приймаючи вітання з "платиновим рекордом", заводчани сподіваються, що він далеко не останній. А підставою для подібного оптимізму є те, що підприємство і вся вітчизняна машинобудівна галузь загалом поступово виходять із кризи.