"Помер президент FIBA-Європа"

20 червня 2013

СПІВЧУТТЯ. Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул висловив співчуття у зв'язку зі смертю президента ФІБА Європа Олафура Рафнссона.

Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул висловив співчуття у зв'язку зі смертю президента Європейської зони Міжнародної федерації з баскетболу Олафура Рафнссона, який передчасно  помер 19 червня, під час свого робочого візиту до Женеви, де відкривав нову штаб-квартиру ФІБА Європа.

«Менше місяця тому пан Рафнcсон відвідав Україну зі своїм першим офіційним візитом. Він брав участь в церемонії старту будівництва баскетбольної арени в Києві та інспектував хід підготовки нашої країни до ЄвроБаскету. Важко повірити, що ця енергійна, повна  планів та задумів людина пішла з життя. У пам’яті всіх, хто мав честь бути знайомим  з паном Рафнссоном, він залишиться принциповим та мудрим менеджером, людиною, яка зробила значний внесок в розвиток європейського баскетболу. Поділяю гіркий біль непоправної втрати і сумую разом з рідними та колегами пана Рафнссона», – йдеться у співчутті віце-прем'єра.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua