"Посади зобов’язують до відповідальності"

6 липня 2013

КАДРИ. Колективу Секретаріату Кабміну було представлено першого заступника Міністра Кабінету Міністрів Владислава Забарського. Це зробив глава уряду Микола Азаров. «Я хочу представити вам першого заступника Міністра Кабінету Міністрів Владислава Забарського. Я його добре знаю як народного депутата, який був з нами тоді, коли ми були при владі і коли були в опозиції. Це мужня людина, тому і у Президента, і у мене є довіра до нього», — наголосив Прем’єр-міністр.

Він підкреслив, що Владислав Забарський є професійним юристом, працездатною людиною, і висловив упевненість, що він справиться з покладеними на нього обов’язками. «Ми чекаємо від нього як першого заступника Міністра Кабінету Міністрів, щоб Секретаріат Кабінету Міністрів був працездатним і відповідав тим великим завданням, які ставить перед нами Президент», — сказав Прем’єр, підкресливши, що нині уряд реалізує економічні, соціальні реформи, спрямовані на забезпечення фінансово-економічної стабільності в країні.

Того ж дня Микола Азаров представив колективу Міністерства юстиції новопризначеного міністра Олену Лукаш. Прем’єр високо оцінив роботу Міністерства юстиції та закликав Олену Лукаш стати «авторитетним міністром», висловивши впевненість у виконанні нею поставлених завдань на новій посаді: «В Олени Лукаш для цього є все, а найголовніше — молодість, енергія». При цьому він рекомендував новопризначеному міністру дбайливо ставитися до кадрів та ефективно працювати з колективом, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua