"Поїзд Hyundai знову зламався по дорозі в Київ"

2 вересня 2013

Давно забуті пригоди зі швидкісними поїздами Hyundai, схоже, повертаються – поломка ранкового поїзда цієї марки, що їде на Київ з Донецька, призвела до значної затримки в дорозі, передає ТСН з посиланням на «Вестям».

Про це виданню повідомили пасажири поїзда.

«Спочатку ми, замість того, щоб за розкладом відправитися о 6.28 з Донецька, годину простояли на станції. Потім нас потягли з малою швидкістю (приблизно 15-20 км/год) чомусь на станцію Ясинувата. А вже звідти – зворотним ходом рушили на Київ. Весь цей час стюарди нічого не пояснювали, локомотивна бригада – теж. Тільки о 8.55 нам, нарешті, оголосили по внутрішньому зв'язку, що затримка в дорозі становитиме 1 годину 35 хвилин, але можуть бути і зміни», – повідомили пасажири.

При цьому в прес-службі Донецької залізниці пояснили, що в дорозі проблем ніяких немає.

«У нас в структурі все нормально – шляхове господарство, контактна мережа, управління. Питання до «Української швидкісної компанії», яка обслуговує швидкісні потяги Hyundai», – сказали в прес-службі.

При цьому видання повідомляє, що поломки виникли в головний секції швидкісного поїзда і для того, щоб розвернути потяг на київський напрямок, весь склад маневровим тепловозом змушені були довезти до Ясинуватої.

Раніше повідомлялося про те, що «Укрзалізниця» продовжує використовувати розбиті вагони, які шокують пасажирів своїм «вбитим» станом.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua