"Позбиткувалися над міліціонером"

Микола ШОТ
9 липня 2014

У випадку, що трапився на Тернопіллі, одразу аж шестеро лиходіїв зібралися в одну гоп-компанію. П’ятеро з них уже раніше судимі за майнові та наркозлочини, хуліганства, заподіяння тілесних ушкоджень. Цього ж разу зловмисники вчинили насильство щодо міліціонера під час виконання службових обов’язків. Протягом шести годин вони утримували правоохоронця в будинку одного із членів групи, завдавали чоловікові тілесні ушкодження, а також заволоділи його особистими речами. 

Співробітники управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Тернопільській області підготували та провели спеціальну операцію з викриття зловмисників. За повідомленням фахівців сектору громадських зв’язків обласної міліції, під час затримання, особистого огляду та обшуків УБОЗівці вилучили у лиходіїв три травматичні та один пневматичний пістолети. За попередніми даними експертів, серед викритого «арсеналу» — також бойова граната РГД-5, два ножі кустарного виробництва з ознаками холодної зброї, дерев’яна битка, майже сотня набоїв калібру 7,62 мм, понад десяток набоїв калібру 9 мм, засоби зв’язку, військові однострої. Крім того, у підозрюваних вилучили муляжі трьох автоматів АКС-74 і один — автомата «Томсон», а також автомашину «Тойота-Лендкрузер».

Щодо підозрюваних правоохоронці відкрили кримінальне провадження і з’ясовують походження вилученої зброї, а також перевіряють вказаних осіб на причетність до скоєння інших злочинів.
 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua