"Право вибору залишиться за нами"

26 квiтня 2014

25 травня відбудуться демократичні вибори, які визнає весь світ. Таку думку висловив перший віце-прем’єр-міністр Віталій Ярема під час спілкування з журналістами телевізійної мережі «Аль-Джазіра».

«Завчасно можу спрогнозувати, що Росія їх не визнає, бо не зацікавлена у тому, щоб в Україні була стабільна ситуація та влада, яка може розбудовувати демократичні принципи, — сказав урядовець. — Але нас більше цікавитиме думка країн Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки і всього цивілізованого світу».

Щодо можливих спроб зірвати вибори урядовець зазначив: «Найманці, яких використовує Російська Федерація на сході України, робитимуть усе, щоб вибори у цьому регіоні не відбулися. Але сподівання Російської Федерації на зрив виборів марні. Нині в Україні демократична влада, яка хоче побудувати правову державу, однією з ознак якої є демократичні вибори».

Віталій Ярема запевнив, що влада докладе максимум зусиль, аби громадяни у східних регіонах мали змогу віддати свій голос за того чи іншого кандидата у Президенти, повідомляє прес-служба першого віце-прем’єр-міністра. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua