"Прем’єра Китаю чекають у Києві"

19 березня 2013

ВІТАННЯ. Прем’єр-міністр Микола Азаров від імені уряду та від себе особисто привітав Лі Кецяна із вступом на посаду Прем’єра Державної Ради Китайської Народної Республіки.

«Хочу висловити задоволення динамікою розвитку міждержавних відносин і запросити Вас відвідати Україну з офіційним візитом у зручний для Вас час для обговорення основних питань українсько-китайської співпраці та визначення нових спільних завдань», — зазначив Микола Азаров у високій урядовій телеграмі на адресу Лі Кецяна.

Прем’єр-міністр України запевнив свого колегу, що український уряд готовий максимально використовувати потенціал взаємодії в торговельно-економічній, кредитно-фінансовій, інвестиційній та науково-технічній сферах, а також сприяти ефективній реалізації спільних проектів в енергетиці, сільському господарстві, транспорті та інших галузях.

«Користуючись нагодою, бажаю Вам, шановний пане Прем’єре, міцного здоров’я, наснаги, натхнення та оптимізму, а Вашим співвітчизникам — миру, злагоди та процвітання», — передає слова Миколи Азарова департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua