"Принц Вільям і Герцогиня Кейт оприлюднили перші фото малюка Джорджа"

20 серпня 2013

ФОТО ПРИНЦА. Принц Вільям і його дружина Кейт оприлюднили перші родинні фотографії, де, окрім самих молодят, зображено і їхнього первістка, Джорджа.

Герцог і Герцогиня Кембріджські, замість офіційного фото, знятого професіоналом, оприлюднили знімки, що їх зробив батько Кейт, Майкл Мідлтон.

Герцог та Герцогиня Кембриджські сидять разом із сином на галявині. Поруч з принцом Вільямом – чорний спаніель Лупо. За спиною у Кейт лежить собака її батьків – ретрівер Тіллі.

Молода родина вже демонструвала малюка світові щойно він народився в одній з лондонських лікарень.

У першому від часу народження сина інтервю Вільям сказав, що його життя докорінно змінилося з появою Джорджа. У понеділок принц Вільям у своєму першому інтерв'ю після народження сина зізнався телеканалу CNN, що маленький принц – «трохи пустун». «Джордж не дуже любить спати, і це трохи проблематично», - сказав його батько.

Герцог Кембріжджський каже, що прагне самостійно робити якомога більше повсякденних справ: міняти підгузники малюкові чи вставати до нього вночі.

Водночас, принц пожартував, що, як і багато молодих батьків, з нетерпінням чекає повернення на роботу, аби, як він висловився, «відпочити».

Принц Джордж Олександр Луї Кембриджський народився 22 липня.

Copyright © 2013 euronews 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua