У початковій школі Миколаївського муніципального колегіуму завершено реконструкцію спортивного майданчика. Роботи тривали майже три роки. Протягом цього часу з міського бюджету було надано майже 8 мільйонів гривень. Багатофункціональний майданчик зі спеціальним покриттям призначено для занять різними видами спорту. Його обладнано електронним табло, є трибуни для глядачів, захищені від дощу, LED-освітлення, огорожа, враховано місце для зберігання спортивного інвентарю.

Як розповів директор муніципального колегіуму Сергій Січко, жодних коштів з батьків не збирали. Миколаївці самі охоче підтримали ідею створити комфортний привабливий простір для власних дітей. За кожним з 19 класів закріпили ділянку, і почалося змагання за кращий благоустрій. Упорядкування території тривало паралельно з будівництвом спортивного майданчика. Тепер шкільне подвір’я прикрашають навіть фонтан та альтанка, виготовлені стараннями батьків. На території висаджено різноманітні дерева, кущі та квіти, тож діти знайомляться з природою.

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич подякував містянам за роботу, яку вони разом з директором колегіуму проводять на території школи. «Така співпраця — чудовий приклад об’єднання зусиль, щоб наші діти навчалися й відпочивали в максимально зручних умовах», — зазначив він.