"Привабливі пропозиції"

21 серпня 2013

ПАРТНЕРСТВО. У першому півріччі українська сторона передала зацікавленим асоціаціям і підприємствам країн-партнерів понад 50 інвестиційних пропозицій у галузі сільського господарства, транспорту, енергетики, медицини, переробки та утилізації відходів.

Нині функціонує 73 спільні міжурядові комісії з торговельно-економічної співпраці за такими географічними напрямками: 11 — СНД і Грузія, 15 — Центрально-Східна Європа, 14 — Західна Європа, Північна і Південна Америка — 9, Близький і Середній Схід та Африка — 14, Азіатсько-Тихоокеанський регіон — 10. Опрацьовується створення ще сімох: з Алжиром, Бахрейном, Катаром, Пакистаном, ПАР, Суданом, Таїландом, повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

На виконання Державної програми активізації розвитку економіки на 2013—2014 роки міністерство розробляє програми співпраці із країнами Азіатсько-Тихоокеанського регіону та Латинської Америки. Їхня мета — диверсифікація експорту вітчизняних товарів на цих ринках, залучення інвестицій до реалізації спільних проектів, розвиток внутрішнього виробництва за рахунок спільного використання новітніх технологій. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua