"Привітання Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка працівникам машинобудівної галузі"

27 вересня 2014

Шановні працівники машинобудівної галузі!

Щиро вітаю Вас з нагоди професійного свята — Дня машинобудівника!

Україна має багату історію машинобудування: у наших містах росли і зміцнювалися промислові гіганти, народжувалися покоління талановитих майстрів, інженерів, керівників підприємств. Машинобудівний комплекс — це серце нашої промисловості, фундамент сталого економічного розвитку, основа науково-технічного прогресу.

У цей день особливі слова подяки адресуються машинобудівникам, які в часи іноземної агресії невтомно працюють в ім’я зміцнення обороноздатності України. Створена, відремонтована і переобладнана Вами техніка — це життя наших воїнів і мирних громадян, безпека наших міст і сіл, цілісність нашої держави.

Історична Угода України про асоціацію з Європейським Союзом відкриває перед підприємствами машинобудівної галузі нові широкі перспективи і одночасно підвищує вимоги до конкурентоспроможності продукції. Переконаний, що українські машинобудівники здатні до принципової модернізації виробництва, залучення нових інвестицій, впровадження новітніх високопродуктивних технологій. Від Вас, шановні машинобудівники, великою мірою залежить, якою буде українська промисловість, як швидко досягне вона кращих світових моделей, як динамічно розвиватиметься національна економіка і наскільки сталим буде добробут українців.

Зичу Вам великих трудових досягнень, творчих злетів, наполегливості і нових звершень.

Миру Вам і Вашим родинам, міцного здоров’я та благополуччя.

З повагою

Прем’єр-міністр України                    Арсеній ЯЦЕНЮК



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua