"Психотропна контрабанда"

Людмила ЩЕКУН
11 жовтня 2013

Працівники Служби безпеки України в Криму знешкодили злочинну групу, яка не лише налагодила виготовлення психотропної речовини під назвою метамфетамін, а й вдало його розповсюджувала на території України. 

Як повідомили у прес-службі відомства, припинити діяльність наркоділків вдалося після того, як співробітники Служби безпеки та працівники Сакського райвідділу міліції спіймали на гарячому підприємливого кримчанина з черговою партією психотропу. Під час обшуку місця проживання чоловіка та його спільників виявлено психотропні речовини, а також марихуану вагою понад кілограм. Як за ланцюговою реакцією, кримські наркоділки потягнули за собою дніпропетровських «колег»: у Дніпропетровську затримали організатора злочинної групи та особу, яка безпосередньо здійснювала лабораторне виготовлення метамфетаміну.

Під час слідчих дій встановили, що цю речовину виготовляли з лікарського засобу, який містить наркотичну речовину ефедрин. За попередніми даними, вказаний препарат завезено до України контрабандним шляхом. В рамках кримінального провадження триває слідство. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua