"Рахунки «МАУ» арештовані"

25 листопада 2014

Господарський суд Києва наклав арешт на кошти на розрахунковому рахунку ПАТ «Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» у банку «Фінанси і кредит» і заборонив компанії відкривати нові поточні рахунки.

Про це повідомляє «Апостроф» з посиланням на постанову суду у справі № 910/25212/14 від 18 листопада, передає УКРІФНОРМ.

«Накласти арешт на кошти на розрахунковому рахунку приватного акціонерного товариства «Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» в АТ «Банк «Фінанси і кредит» і заборонити приватному акціонерному товариству «Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» відкривати нові поточні рахунки», – зазначається у документі.

Таке рішення було ухвалено з метою забезпечення позову першого заступника прокурора Києва на користь держави в особі Державної авіаційної служби про стягнення з МАУ 5,375 млн грн. Необхідність вживання таких заходів позивач обґрунтовує тим, що на даний час МАУ не сплатила добровільно обов'язковий платіж зі зборів, отриманих при продажу перевезень на суму 5,375 млн грн.

Ухвала про забезпечення позову стала чинною з 18 листопада і може бути оскаржена у порядку, передбаченому Господарським процесуальним кодексом України.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua