"Реформи повинні бути ефективними"

3 червня 2014

Зустріч із делегацією Ради Європи на чолі з керівником Генерального директорату Ради Європи з прав людини та верховенства права Філіпом Буайя провів перший віце-прем’єр-міністр Віталій Ярема.

Вітчизняний урядовець висловив вдячність Раді Європи за її зусилля, спрямовані на підтримку та сприяння Україні у врегулюванні нинішньої кризи та стабілізації ситуації. «Ми також високо цінуємо рішення Комітету міністрів, Парламентської асамблеї та Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, в яких висловлюється підтримка територіальної цілісності та суверенітету України», — підкреслив урядовець.

Під час зустрічі сторони зосередилися на обговоренні реформ у важливих для українського суспільства сферах: конституційній, судовій, антикорупційній, кримінального судочинства, правоохоронній тощо. У цьому контексті Віталій Ярема наголосив, що уряд працює над швидким та ефективним реформуванням країни, повідомляє прес-служба першого віце-прем’єр-міністра. Він запевнив представників Ради Європи, що українська сторона зацікавлена у підтримці та співпраці з Радою Європи і зокрема з Директоратом Ради Європи з прав людини та верховенства права.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua