"Риба за ізраїльськими технологіями"

Олександр ДАНИЛЕЦЬ
2 листопада 2013

Заступник голови Полтавської облдержадміністрації Володимир Замикула провів робочу зустріч із представниками ізраїльської компанії «Agropro Ltd». Сторони обговорили перспективи реалізації на теренах області інвестиційного проекту в галузі риборозведення.

«Agropro Ltd» –– одна із провідних ізраїльських компаній, яка впроваджує потужні інвестиційні проекти по всьому світу на основі відбору ізраїльських сільськогосподарських технологій та адаптації їх до місцевих умов і вимог. За попередніми підрахунками, реалізація проекту дасть змогу істотно поліпшити показники продуктивності ставкових господарств і вийти на рівень виробництва риби 15 тонн з одного гектара водного об’єкта при вазі окремих рибин 2––2,5 кілограма. Ці технології вже відпрацьовані на прикладі ізраїльських господарств.

Крім того, реалізація проекту матиме велике позитивне значення для відновлення екологічного стану водойм області та біологічної рівноваги Кременчуцького водосховища, оскільки проект передбачає подальше вирощування мальків для зариблення водойм області.

Торік Володимир Замикула побував у Ізраїлі і переконався в тому, що тамтешні аграрії вміють господарювати і співпраця з ними піде нам на користь. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua