"Рідну школу не забути"

4 вересня 2013

Ця школа рідна для Сергія Геннадійовича, адже він навчався в ній у 10-му та 11-му класах.

Разом з викладачами, які його навчали, Сергій Арбузов згадав шкільні роки, а потім вручив учителям пам’ятні подарунки та квіти.

Наступність поколінь: учителі пишаються своїми учнями. Фото з Урядового парталу

Як зазначив перший віце-прем’єр-міністр, він з теплотою згадує шкільні роки: «Я в рідних стінах школи, звідки 20 років тому зробив перший крок у доросле життя. Щасливий зустрітися з тими вчителями, які свого часу вчили мене, а тепер віддають частину своєї душі теперішнім поколінням учнів. Впевнений, на них попереду чекають яскраві успіхи, і вони ще не раз своїми досягненнями принесуть радість своїм педагогам, своїй рідній школі. Особливий для мене початок навчального року й тому, що напередодні повів свого сина в другий клас».

Сергій Арбузов також поспілкувався з кращими учнями школи та відвідав комп’ютерний клас, подарований школі від його імені, повідомляє прес-служба першого віце-прем’єр-міністра. Спілкуючись з учнями, урядовець наголосив на тому, що в сучасному світі саме знання дають змогу реалізувати себе кожній молодій людині. Тож кожен учень, серйозно ставлячись до навчання, вже робить інвестиції у своє майбутнє.

Відділ новин 
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua