"Рінат Ахметов підтримав нову владу України"

26 лютого 2014

Холдинг «СКМ» олігарха Ріната Ахметова, вважає за необхідне проведення в країні реформ, впровадження ефективних механізмів держуправління, істотне розширення повноважень місцевих органів управління та підвищення прозорості та підзвітності влади громадянському суспільству.

Про це йдеться у відповідній заяві СКМ.

«Ми віримо: потенціал України величезний. Ми, як всі українці, прагнемо до створення нової країни. В якій будуть встановлені демократія і верховенство права, що забезпечують захист власності, вільну конкуренцію і соціальний захист», – йдеться в заяві.

СКМ заявляє, що готовий до впровадження нової системи координат і до роботи в ній.

«Ми будемо сприяти всіма доступними способами досягнення позначених цілей заради процвітання України», – підкреслюється в заяві.

СКМ відзначає, що події останніх трьох місяців стали найтрагічнішою сторінкою історії України, і разом з усією країною тужить за загиблими і висловлює глибоке співчуття їх рідним і близьким.

Нагадаємо, до групи «СКМ» входять найбільші в Україні гірничо-металургійних холдинг «Метінвест» і енергохолдинг ДТЕК, банки ПУМБ і «Ренесанс –Капітал», телекомгруппа Vega, Медіа група «Україна» і видавничий холдинг «Сьогодні Мультимедіа» та ін.

Українська правда 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua