"Робота експертам буде завжди"

11 вересня 2013

«Ви повинні керуватись виключно захистом прав та інтересів громадян. Стабільність та поступовість розвитку вашої сфери мають забезпечити й залучення нових науково-технічних розробок», — звернулась міністр юстиції Олена Лукаш до керівників науково-дослідних інститутів судових експертиз: Київського, Харківського, Одеського, Донецького, Львівського, Кримського, Дніпропетровського науково-дослідних інститутів судових експертиз та Науково-дослідного центру судової експертизи з питань інтелектуальної власності.

У ході робочої наради вона говорила про важливість забезпечення галузі професійними кадрами та належним фінансуванням для запровадження нових технічних можливостей при проведенні експертних досліджень. Окремо зазначила, що дана галузь повинна відповідати сучасним вимогам часу, а необхідні резерви та досвід для цього вона вже має.

Як повідомляє прес-служба Мін’юсту, за 8 місяців цього року установи провели близько 45 тисяч експертиз (переважали кримінальні, економічні та будівельно-технічні). У Мін’юсті діє у відкритому доступі Державний реєстр атестованих судових експертів.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua