"Росія мінує українську акваторію Азовського моря"

21 липня 2014

Росія продовжує стягувати війська до південних і східних рубежів України, а також під прикриттям ракетних катерів мінує українську акваторію Азовського моря. Про це 21 липня повідомляють в РНБО України.

«На російську залізничну станцію «Отважна» Ростовської області прибув ешелон бронетехніки збройних сил Російської Федерації (близько 100 одиниць), яка колоною висунулася в напрямку н. п. Новошахтинск Ростовської області», – повідомив на брифінгув у Києві керівник інформаційного центру РНБО України Андрій Лисенко.

За словами Лисенка поблизу села Стрілкове (Херсонська область) зафіксовано нарощування живої сили і військової техніки Російської Федерації.

«Крім цього, підрозділи російських збройних сил почали мінування української водної акваторії Азовського моря навколо захоплених газодобувних установок. Прикриття мінування здійснюють два російських ракетних катера», – повідомив він.

Нагадаємо, що минулої ночі українські бійці звузили кільце оточення російських терористів на Донбасі. Також повідомлялось, що у звільненому Слов'янську виявлено масове захоронення закатованих бойовиками людей.

«5 канал» 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua