"«Руслану» готують спільні крила"

30 серпня 2013

Українська і російська сторони відпрацювали міжнародну угоду про відновлення серійного виробництва літака Ан-124 «Руслан». Триває узгодження технічних деталей. Про це в ході Міжнародного авіаційно-космічного салону МАКС-2013 заявив віце-прем’єр-міністр Юрій Бойко. Підписання угоди заплановане на вересень-жовтень цього року під час засідання Комітету з питань економічного співробітництва українсько-російської Міждержавної комісії.

«Ми сподіваємося, що перед засіданням комітету, який проводитимуть прем’єр-міністри наших країн, ця угода буде готова до підписання», — сказав урядовець.

«Ми отримаємо величезний ринок і матимемо змогу створювати стільки літаків Ан-124, що це стане економічно привабливим і дасть поштовх не лише підприємству-виробникові, а й цілому колу підприємств, залучених до програми. Для нас головним є робочі місця і рух економіки вперед», — цитує слова Юрія Бойка прес-служба віце-прем’єр-міністра. Він також висловив сподівання на відновлення спільної програми щодо літака Ан-70. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua