"Самооборона: чернігівці вчаться давати відсіч"

Євдокія ТЮТЮННИК
5 березня 2015

Якщо громадяни хочуть зберегти життя, вони мають подбати про свою безпеку та самооборону. Тож чернігівські рятувальники цієї тривожної пори роз’яснюють населенню, як правильно поводитися в разі терористичної загрози.

Попереджений — отже озброєний. Фото надане Управлінням ДСНС у Чернігівській області

Хоча нині в області спокійно, та людям завдає шкоди «внутрішній ворог» — власна безпечність: з початку року на Придесенні у вогні загинуло 29 громадян. Тож співробітники служби «101» разом із представниками органів правопорядку, місцевого самоврядування й соціальних служб нещодавно провели профілактичну роботу на території 38 населених пунктів. За словами заступника начальника Управління ДСНС у Чернігівській області Юрія Аникієнка, у першу чергу навідались до самотніх громадян похилого віку, інвалідів, багатодітних та неблагонадійних родин — перевіряли протипожежний стан приладів опалення та електромереж.

Також фахівці навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності провели пізнавальний захід для вчителів і вихованців Навчально-реабілітаційного центру для дітей з вадами зору. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua