"Самостійність стимулює мислення"

3 вересня 2014

«Знання — сила, що допомагає людям втілювати задуми і робити життя кращим. Упевнений, що за бажання кожен школяр із маленького поліського села може стати міністром, якщо керуватиметься наукою, працею та любов’ю». З такими словами віце-прем’єр-міністр Олександр Сич звернувся до учнів загальноосвітньої школи І—ІІ ступенів села Дерть Рокитнівського району, що на Рівненщині, з нагоди відзначення Дня знань і початку навчального року.

Урядовець подякував педагогічному колективу рідної школи за плідну роботу на освітянській ниві, односельцям — за формування його особистості, а також побажав учням, щоб школа стала для них рідним домом, а вчителька — матір’ю. Для дев’ятикласників урядовець провів перший урок «Україна — єдина країна». У подарунок від земляка школярі й учителі отримали спортивний інвентар та книжки для шкільної бібліотеки.

А перед від’їздом до Рівного Олександр Сич завітав до родинного подвір’я, де познайомився із сім’єю переселенців з Луганщини, що знайшла тимчасовий притулок у господі високопосадовця, повідомляє прес-служба віце-прем’єр-міністра.

У Рівному він побував в обласному військовому госпіталі, де отримують медичну допомогу майже півтори сотні бійців, поранених під час АТО, а також — у Національному університеті водного господарства та природокористування Олександр Сич ознайомився з умовами лікування військових, поспілкувався з бійцями й медичним персоналом, передав для потреб госпіталю перев’язувальні матеріали і запропонував опрацювати питання створення на його базі західноукраїнського реабілітаційного центру для ветеранів та учасників АТО.

«Бійці, що пройшли пекло АТО, потребують не лише медичної, а й психологічної реабілітації», — наголосив урядовець.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua