"Samsung Electronics: у квітні на ринок вийде смартфон Galaxy S6"

4 березня 2015

Нова модель Galaxy S6 покликана забезпечити компанії корону світового лідера.

Південнокорейська компанія Samsung Electronics презентувала свою останню модель смартфонів Galaxy S6.

Генеральний директор компанії пан Шін запевняє, що «це найкращий і найшвидший смартфон у світі».

Нова модель Galaxy S6 покликана забезпечити компанії корону світового лідера.

«Всесвітній конгрес мобільного зв’язку у Барселоні – прекрасна нагода для виробників смартфонів продемонструвати свої останні моделі», – зазначає кореспондент Євроньюз Клаудіо Рокко.

Перша реакція на новий смартфон була позитивною, що піднесло акції Samsung у понеділок до найвищого рівня за дев’ять місяців.

«У 2014 році Samsung втратила частину своєї частки на ринку. На Вашу думку, цей новий пристрій може якимось чином повернути компанію у належне русло?» запитує кореспондент Євроньюз.

Ріккардо Де Франчіса, директор з маркетингу, Samsung Italia: «Остаточний вердикт – за нашими клієнтами. Але, думаю, що сьогодні презентовано найбільш інноваційний та найкращий продукт, доступний на ринку. Отож, звичайно, на наш погляд, все вказує на посилення нашої позиції на ринку».

У квітні оновлені телефони Galaxy надійдуть у продаж. Вони працюватимуть на власних нанометрових процесорах і матимуть бездротову зарядку, підживити їх можна буде за 10 хвилин.

Роджер Чен, головний редактор CNET: «Загальна тенденція у тому, що не видно значних стрибків у змінах мобільних телефонів. Samsung багато зробив для поліпшення дизайну, додав трохи металу, але в цілому дизайн телефонів дуже схожий, нічого монументального, коли справа доходить до значного поновлення з року в рік».

Велику увагу розробники приділили дизайну смартфонів.

Так, Galaxy S6 буде доступний в білому, чорному, золотом, синьому варіантах колірного виконання корпусу, тоді як колірна гамма моделі Galaxy S6 Edge буде представлена у білому, чорному, золотому і зеленому кольорах.

Модель Galaxy S6 отримала плоский екран, металеву окантовку корпусу і захисне скло на лицьовій і задній панелях, тоді як у S6 Edge залишилося все те ж саме, за винятком екрану, який загнутий на обидві бокові сторони.

Також розробники компанії оновили камеру попередньої версії Galaxy S6 Edge і видалили непопулярні програми. 

Обидві новинки надійдуть у продаж з 10 квітня. Користувачам будуть запропоновані варіанти з 32, 64 і 128 Гб пам'яті. При цьому зазначається, що Galaxy S6 Edge буде коштувати дорожче звичайного S6, хоча точну суму в компанії поки не називають.

Samsung наголошує на сумісності Galaxy S6 з новою системою мобільних платежів, які можна здійснювати через читаючі магнітні смуги без підключення додаткових пристроїв.

Copyright © 2015 euronews 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua