"Сепаратистам дали копняка"

25 квiтня 2014

У ніч із 23 на 24 квітня близько сотні невідомих осіб здійснили збройний напад на військову частину в Артемівську на Донеччині. Нападники вели вогонь з автоматичної зброї, гранатометів та активно застосовували ручні осколкові гранати. Поранено українського військовослужбовця-контрактника.

Завдяки вмілим діям командування сил, залучених для відбиття нападу за сигналом тривоги, особового складу, що здійснював оборону периметра військової частини, а також резервної бойової групи негайного реагування об’єкти військової частини залишилися під контролем Збройних сил.

Керівництво Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних сил вкотре переконливо закликає громадян не долучатися до провокаційних та інших протиправних дій для підтримки діяльності озброєних сепаратистів на території східних областей України.

Прес-служба Міноборони також нагадує, що під час виконання завдань в межах антитерористичної операції військовослужбовці мають право застосовувати зброю у випадках, передбачених чинним законодавством та статутами ЗСУ.

Варто зазначити, що вчора вночі було звільнено приміщення Маріупольської міської ради, яке раніше захопили сепаратисти. Роботу міськради відновлено, про що повідомив в.о. Президента, Голова Верховної Ради Олександр Турчинов. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua