"Сесію Київради відкрито"

19 серпня 2013

СТОЛИЦЯ. Секретар Київради Галина Герега відкрила 12-ту сесію Київради шостого скликання, передає УНІАН.

В залі зареєструвалися 79 депутатів Київради.

Як зазначила Герега, депутати зібралися сьогодні для вирішення соціально важливих питань у терміновому порядку, додавши, що до порядку денного внесено 5 проектів рішень.

Вона також додала, що порядок денний роботи сесії не може доповнювати іншими проектами рішень, тому запропонувала депутатам проголосувати за нього.

Депутати одностайно затвердили запропонований порядок денний.

Згідно з документом, депутати розглянуть сьогодні проекти рішень:

Про внесення змін до рішення Київської міської ради від «Про Програму економічного і соціального розвитку міста Києва на 2013 рік»; про внесення змін до рішення Київської міської ради «Про бюджет міста Києва на 2013 рік»; про внесення змін до рішення Київської міської ради від «Про утворення виконавчого органу Київської міської ради та затвердження його структури і загальної чисельності»; про внесення змін до рішення Київської міської ради від «Про утворення центрів надання адміністративних послуг у місті Києві»; звернення Київської міської ради до Верховної Ради України.

З першого питанню порядку денному, що стосується внесення змін до програми соціально-економічно розвитку, розпочав доповідати заступник голови КМДА Руслан Крамаренко. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua