"Школярі наярмаркували на лікування воїнів"

Олександр ВЕРТІЛЬ
25 вересня 2014

Велелюдним видався традиційний 11-ий ярмарок «Щедрість рідної землі», який пройшов на базі Ямпільської станції юних натуралістів на Сумщині. До речі, Ямпільський район прикордонний — межує із Брянською областю Російської Федерації.

До ботанічного саду — виняткової краси квітково-декоративної перлини площею 4 гектари — завітали численні місцеві жителі, гості з навколишніх сіл. Адже щоосені тут буяє справжнє різнокольорове диво, що нараховує сотні рослин. А організаційним стрижнем дійства завжди стає сільськогосподарський ярмарок, який організовують школярі-юннати.

На ярмарку поєдналися красиве і корисне, потрібне і патріотичне. Фото із сайту Сумської обласної ради

Ось і цього разу участь у ньому взяли представники 14 навчально-освітніх закладів району. Вони запропонували на продаж різну сільськогосподарську продукцію, вирощену власними руками, починаючи від картоплі і закінчуючи екзотами, а також кролів, гусей, в’єтнамських свиней та іншу домашню живність.

Ярмарок удався на славу, бо покупці придбали майже все, що було на прилавках. Як повідомив директор станції юннатів Сергій Мерцалов, за одностайним рішенням школярів та педагогів виручені кошти вирішили передати на лікування бійців — земляків, які отримали поранення в зоні АТО. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua