"Скасовано подвійне оподаткування між Україною та Ірландією"

22 квiтня 2013

ПОДІЇ. Підписано Конвенцію про уникнення подвійного оподаткування між урядами України та Ірландії.

Від України Конвенцію підписав міністр фінансів Юрій Колобов під час зустрічі з державним міністром Міністерства фінансів та Міністерства видатків та реформ Ірландії Брайаном Хейесом та послом Ірландії в Україні Елісон Келлі, передає УКРІНФОРМ з посиланням на  прес-службу Мінфіну.

«Подія є надзвичайно важливою для інтенсифікації двостороннього співробітництва між нашими країнами. Підписання Конвенції дозволить продовжити подальшу активізацію інвестиційної діяльності у сферах економіки, пріоритетних для обох країн», – зазначив він.

За словами міністра, український Уряд здійснює дієві заходи задля економічної активізації та покращення інвестиційної привабливості національної економіки, впровадження прозорих механізмів роботи у галузях економіки та пожвавлення інвестиційних процесів.

У ході зустрічі міністр фінансів України також відзначив значний вклад Ірландії у розвиток діалогу України-ЄС та подякував за підтримку українського євроінтеграційного курсу.

У свою чергу, Державний Міністр Ірландії Брайан Хейес подякував Юрію Колобову за сприяння та участь у зміцненні економічної співпраці між Україною та Ірландією та висловив сподівання, що підписаний документ дозволить подолати наслідки кризи 2007-2008 років в обох країнах.

Нагадаємо: Ірландія займає 14-е місце за рівнем інвестицій в економіку України серед 128 країн світу.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua