"«Сколково» запрошує і пропонує"

3 липня 2013

НАУКА. На виконання доручення Прем’єр-міністра Миколи Азарова Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації підготувало пропозиції, на підставі яких прийнято рішення про входження українських учених до складу Консультативної наукової ради фонду «Сколково» (Російська Федерація). Про це повідомив голова Держінформнауки Володимир Семиноженко. 

Так, Україна запропонувала до складу Консультативної наукової ради фонду «Сколково» трьох українських науковців: академіка НАН України, віце-президента НАН України Антона Наумовця; академіка, члена президії НАН України, ректора Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» Михайла Згуровського; академіка НАН України, голову Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації Володимира Семиноженка.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну нагадує, що домовленості про входження українських вчених до Консультативної наукової та Індустріальної рад фонду «Сколково» було досягнуто під час зустрічі Миколи Азарова з делегацією фонду наприкінці травня цього року. Тоді керівник уряду доручив голові Держінформнауки Володимиру Семиноженку підготувати відповідні пропозиції.

Інноваційний центр «Сколково» засновано у Російській Федерації 2010 року з метою розвитку досліджень, розробок і комерціалізації їх результатів. Проект створення Інноваційного центру реалізується фондом «Сколково» (повна назва - Фонд розвитку Центру розробки та комерціалізації нових технологій).

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua