"Слід знати, як скористатися субсидіями"

7 квiтня 2015

Розпочато роботу з виготовлення підприємствами, які надають послуги з газопостачання, електропостачання та централізованого опалення, бланків заяви про призначення житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням субсидії.

В областях виготовляють бланки заяв і декларацій про доходи, листівок-повідомлень та інструкцій про порядок заповнення бланків, підготовлених Мінсоцполітики. «До 15 квітня 2015 року всі споживачі разом із платіжками на житлово-комунальні послуги мають отримати документи, необхідні для призначення житлової субсидії», — повідомляє прес-служба Мінрегіону.

Відомості про адресу управління соціального захисту населення, куди слід надавати або надсилати бланки заяви та декларації, телефони для отримання інформації з питань надання житлових субсидій буде розміщено у листівках-повідомленнях. Інформацію можна отримати і в райдержадміністраціях, виконкомах міських і районних рад, а також на сайті Мінсоцполітики в розділі «Все про житлові субсидії». 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua