"Слова підтримки"

10 серпня 2013

СПІВЧУТТЯ. Президент Віктор Янукович висловив співчуття Президентові Аргентинської Республіки Кристині Фернандес де Кіршнер у зв’язку з людськими жертвами внаслідок потужного вибуху, що стався 6 серпня 2013 року в житловому кварталі міста Росаріо, розташованому в провінції Санта-Фе. 

«Від імені народу України та від мене особисто прошу передати щирі співчуття сім’ям загиблих та побажання якнайшвидшого одужання всім потерпілим», — передає текст співчуття глави Української держави його прес-служба.

За інформацією Бі-Бі-Сі, внаслідок вибуху, спричиненого витоком газу в системі опалення одного з будинків, загинуло дванадцятеро людей, понад 60 дістали поранення різного ступеня важкості. За кілька хвилин екстрена служба міста отримала сигнал про сильний запах газу, але рятувальники не встигли запобігти трагедії — вибух пролунав раніше, ніж вони дісталися аварійного будинку.

Як водиться у подібних ситуаціях, горем постраждалих намагалися скористатися мародери, які навіть спробували пограбувати пожежників, котрі гасили полум’я. Тому навколишні квартали довелося охороняти поліцейським підрозділам.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua