"Служитимуть закону й правопорядку"

Світлана ГАЛАУР
21 червня 2013

ВИПУСК

866 курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ стали лейтенантами міліції

Дипломи про закінчення вищого навчального закладу вручили  644 юнакам та 222 дівчатам. З відзнакою ХНУВС закінчили 62 випускники. За попередньою інформацією, служити в харківській міліції та в області залишаться 152 молоді фахівці, а решта приступлять до виконання своїх обов’язків в  інших регіонах України.

За багаторічною традицією, урочистості з нагоди посвячення вчорашніх вихованців університету в захисники правопорядку проходили на головному плацу навчального закладу. Їх вітали багато гостей. Серед них — заступник міністра внутрішніх справ України — керівник апарату Сергій Лекарь, директор Департаменту матеріального забезпечення МВС України Павло Зінов, заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олег Татаров, голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, начальник ГУМВС України в Харківській області генерал-майор міліції Олег Демченко й інші  представники правоохоронних органів регіону, місцевої влади і вищих навчальних закладів.

Пліч-о-пліч з товаришами по навчанню. Фото ЦЗГ ХНУВС

— За чотири роки навчання з юних хлопців і дівчат зросли і змужніли офіцери міліції, —зазначив, відкриваючи захід, ректор ХНУВС Сергій Гусаров. — Гідне молоде покоління правоохоронців сьогодні приєднується до старших товаришів, які чесно стоять на варті громадського спокою, захищаючи закон, істину і справедливість.

У своїй промові ректор університету щиро подякував  Президентові України та керівництву МВС України за увагу до навчального закладу і підтримку. Він також розповів про позитивні зрушення та покращення усіх напрямів роботи університету —  впорядкували гуртожитки, лекційні зали, аудиторії, спеціалізовані класи та вдосконалили  навчальний процес.  

Заступник міністра внутрішніх справ України — керівник апарату Сергій Лекарь, вітаючи випускників, закликав молодих лейтенантів міліції  постійно захищати інтереси громадян України, служити закону й правопорядку. Це, за його словами, стосується всіх працівників органів внутрішніх справ, незалежно від звань та посад. Тільки  за цих умов органами правопорядку буде виконаний обов’язок правоохоронців перед народом і державою. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua