"Сьогодні оголошено жалобу і в Донецькій області"

15 липня 2014

У Донецькій області сьогодні оголошено день жалоби у зв'язку із загибеллю мирних жителів унаслідок бойових дій 12 липня на території Мар’їнського району і 15 липня в Сніжному, передає сайт Остров.

 Відповідне розпорядження підписав голова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута, повідомляє тимчасовий сайт ДонОДА.

«Сьогодні в Донецькій області – жалоба. Внаслідок терористичної атаки бойовиків на міста Мар’їнка, Донецьк, Сніжне загинули наші брати і сестри. Ми сумуємо разом із тими, хто втратив рідних і близьких внаслідок цих атак. Тероризму немає ні пробачення, ні виправдання. Дуже хочеться сказати терористам «зупиніться», але голос вже охрип від безкінечного повторення. Понівеченому Донбасу потрібний мир, але не мир за будь-яку ціну. Не мир за рахунок горя і страждань, не мир ціною сотень життів і покалічених доль. Наш борг перед загиблими - знайти і покарати всіх винних у цій жахливій трагедії. Ми це обов'язково зробимо», – говориться в заяві Тарути.

Губернатор висловив співчуття всім рідним і близьким загиблих.

Нагадаємо, триденна жалоба оголошена й у Луганську, де лише за останні три дні загинули 17 мирних жителів, нагадує УКРІНФОРМ. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua