СВЯТКУВАННЯ. У рамках урочистостей, присвячених 20-й річниці Незалежності нашої країни, Посольством України у Франції було проведено День України у Сенаті Франції, а також відкрито виставку «Українські сезони» у Мерії XVI району Парижа, на якій були представлені роботи українських художників М.Примаченко, Г.Григор’євої, В.Севастьянова та скульптора О.Пінчука, повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ.

На заходах були присутні Голова Групи дружби Франція-Україна у Сенаті Р.Кудер, Міністр транспорту Франції Т.Маріані, мер XVI району Парижа К.Госген, Голова Київської міської державної адміністрації О.Попов, Народний депутат України, заступник Голови комітету у закордонних справах Верховної Ради Л.Кожара, Радник Президента України А. Фіалко, представники французьких парламентських, політичних, ділових, культурних кіл, дипломатичного корпусу, а також представники української громади.

Проведення зазначених заходів сприяло просуванню позитивного іміджу України у Франції, подальшому інформуванню французьких офіційних кіл та громадськості про європейські прагнення та європейську ідентичність нашої країни, представленню її культурної та мистецької спадщини.