"У київському кінотеатрі «Кінопанорама» безкоштовно покажуть кінострічку про Богдана Ступку"

27 серпня 2013

Сьогодні, в день народження легендарного українського актора Богдана Ступки у кінотеатрі «Кінопанорама» покажуть стрічку – «Богдан Ступка. Забудьте слово смерть».

У фільмі великий український актор розмірковує про життя і смерть, про любов і ненависть. В основі картини – ексклюзивне інтерв'ю Богдана Сільвестровича, записане за декілька років до його смерті. Уперше глядачі зможуть почути відверті та щирі спогади його рідних – дружини Лариси Семенівни, сина Остапа та невістки Ольги, повідомляє Gazeta.ua.

Читайте також:  Король помер. Нехай живе король!

Рідний театр, ролі, над якими Богдан Ступка працював вже не один рік – в цьому мудрість і вищий сенс його життя. Автобіографію доповнюють рідні, друзі та колеги актора – Ада Роговцева, Армен Джигарханян, Олег Табаков, Костянтин Райкін, Даніель Ольбрихський, Рената Літвінова, Геннадій Хазанов, Кшиштоф Зануссі.

Крім того, в документальному проекті використали кадри з фільмів і спектаклів за участю актора, а також унікальне відео з сімейного архіву, яке раніше не демонструвався на телебаченні. Фільм – це власне виробництво телеканалу «Інтер». Над картиною працювали – Володимир Ніколаєць (режисер), Дмитро Чепурних (автор сценарію).

Вхід на показ вільний. Сеанс почнеться о 19:00.

27 серпня Богдану Ступці виповнилося б 72 роки. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua