"Сьогодні в Україні буде тепла і суха погода"

12 березня 2014

12 березня на всій території України без опадів, хмарно з проясненнями, температура від +6 до +11. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Гідрометцентр.

У східному регіоні очікується температура від +6 до +8, у центральному – від +8 до +10, у південному-від +7 до +11, у західному-від +8 до +14, у північному - від +7 до +11.

У Києві без опадів, температура вночі від +1 до +3, вдень від +9 до +11.

Як повідомлялося, до 15 березня в Україні зберігатиметься тепла і суха погода, а із 17 числа пройде короткочасне похолодання.

«Протягом наступного тижня на території України значних змін погодних умов не очікується. До 15 березня у нас буде абсолютно тепла погода, фактично без опадів. Протягом 15-17 березня очікується більша кількість опадів, які будуть проявлятися у вигляді дощу і мокрого снігу. Також буде зниження температурного режиму вночі до невеликих морозів, а вдень від 1 до 6 градусів тепла. Але цей період буде короткочасним, і вже з 18 березня слід очікувати підвищення температури і припинення опадів», – розповів учора директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда.

Також в УкрГМЦ зазначили, що температурний режим цього тижня був вище норми на 4-8 градусів. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua