"Сьогодні вирішуватимуть, як повернути Україні вкрадені активи"

29 квiтня 2014

У Лондоні у вівторок розпочинає роботу дводенний Український форум з повернення активів, організований спільно США та Великою Британією, аби допомогти українському уряду повернути вкрадені у держави активи, передає УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу Посольства США в Україні. 

«29 квітня 2014 року в Лондоні розпочнеться велика міжнародна зустріч високого рівня з метою надання підтримки уряду України у справі повернення вкрадених активів», – йдеться у повідомленні.

На форумі будуть присутні високопосадовці з органів державної влади, політики, експерти з правових питань, прокурори, аналітики зі сфери фінансової розвідки та представники регуляторних органів.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков поінформував, що особисто буде присутнім на заході у британській столиці, де має намір зустрітися зі своїми колегами зі США та Британії – Еріком Холдером і Терезою Мей. За словами Авакова, він сподівається на високу результативність зустрічі, адже йдеться про мільярди втрачених Україною коштів.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua