"Стоп легалізації"

4 липня 2013

НЕЛЕГАЛЬНІ ДОХОДИ. Президент Віктор Янукович підписав доручення щодо запобігання та протидії злочинній діяльності організованих злочинних угруповань, зокрема міжнародних, з легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, та фінансування тероризму.

Уряд спільно з РНБО за участю регуляторів фінансового ринку зобов’язано забезпечити активізацію фінансового моніторингу. Генеральній прокуратурі рекомендовано вжити заходів з виявлення схем і механізмів легалізації доходів, одержаних внаслідок організованої злочинної діяльності, та їх перерозподілу, притягнення винних до відповідальності, а також забезпечити посилення взаємодії правоохоронних та інших державних органів з питань боротьби з організованою злочинністю, поліпшення міжвідомчої співпраці контролюючих та правоохоронних органів.

До кінця жовтня, повідомляє прес-служба Президента, РНБО повинна забезпечити підготовку до розгляду на своєму засіданні питання про стан запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, та фінансуванню тероризму. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua