"Студенти вчаться у сучасних героїв"

Олена ОСОБОВА
25 лютого 2015

Відео, приурочене пам’яті одного із загиблих бійців батальйону «Айдар» Юрія Полена, створили студенти Старобільського факультету ЛНУ імені Тараса Шевченка. Про мужність і героїзм айдарівця у сюжеті розповіли Сніжана Пруцков і Владислав Клименко у рамках конкурсу «Дякую тобі!»

Тридцятирічний Юрій загинув 15 жовтня в бою під Слов’яносербськом. Нині таких як він називають справжніми героями, які не побоялися вступити в боротьбу за цілісність своєї держави. «Ми вирішили провести цей конкурс, щоб наші студенти були справжніми патріотами і любили свою Батьківщину», — наголошують у ЛНУ.

Як повідомляє прес-служба вишу, автори роботи «Дякую тобі!» посіли перше місце в конкурсі. Друге місце присудили роботі «Пам’ятай про них щохвилини», а третє — сюжету «Повертайся живим». Представники журі кажуть, обрати переможця було дуже складно: всі роботи створені від душі і беруть за серце.

Паралельно до конкурсу відеоробіт у ВНЗ проходив і фотоконкурс «Моя країна — моя любов!» З часом кращі світлини використовуватимуть у соціальній рекламі, яку розмістять на вулицях Луганщини. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua