"Сучасні аптечки від діаспори"

Олександр ДАНИЛЕЦЬ
24 лютого 2015

Громади американських міст-побратимів Полтави — Рочестера та Ірондеквойта передали нашим воїнам АТО півсотні комплектів індивідуальних аптечок, виготовлених за натовськими стандартами. Вартість посилок — майже сто тисяч гривень. Уже доставлено 35 комплектів у зону бойових дій. Про це повідомила голова комітету міст-побратимів Полтави Ольга Клименко.

Згідно з інформацією ще однієї волонтерки, яка започатковувала відносини міст-побратимів Полтави та Ірондеквойта, Тамари Денисенко, жителі цих міст готують нову велику партію необхідних для фронту речей. І цю благодійну допомогу, за її словами, надаватимуть і надалі. Свій посильний внесок у цю благородну справу зробили і представники української громади церкви Святого Луки міста Сіракузи, інші наші закордонні благодійники. Зокрема відомий у світі мистецтвознавець, організатор багатьох культурних і бізнесових програм Володимир Пиляшенко, який вважає себе полтавцем за духом, перерахував на благодійні цілі чотири тисячі доларів.

Принагідно наші добровільні помічники американського походження закликають долучитися до формування аптечок  полтавську владу та представників місцевого бізнесу. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua