"Світ побачив новонародженого британського принца"

24 липня 2013

КОРОЛІВСЬКЕ МАЛЯ. Бурхливі вітання та оплески було чути у вівторок ввечері біля лікарні святої Марії у Лондоні. Після багатьох днів та годин очікування британці та весь світ побачили новонародженого сина принца Вільяма та Кейт Міддлтон. Одягнені у блакитних кольорах, батьки з’явилися на порозі лікарні, де малюк народився напередодні. Чисельним журналістам, які чатували там, новоспечені батьки розповіли, що переповнені емоціями, а ім’я дитини оголосити ще не готові. Отже, головна інтрига ще не розкрилася і британці продовжують робити ставки на те, яке саме ім’я отримає королівське немовля. До слова, принц Чарльз та принцеса Діана назвали першого сина Вільяма вже за добу після його по’яви на світ, а Гарі отримав ім’я за тиждень після народження. Щасливі батьки по черзі потримали дитину на руках, підійшли до журналістів і відповіли на кілька запитань. Ось перші слова принца Вільяма про його новонародженого сина:

«Він великий хлопчик, досить важкий. Ми досі працюємо над іменем. Це вперше ми можемо його добре роздивитися, тож у нас тепер буде гарна нагода надолужити час».

На запитання журналістів, на кого схожий малюк – на Вільяма, чи Кейт подружжя відповіло так:

«На щастя він схожий на неї», - сказав Вільям.

«Ні, ні ми в цьому не впевнені»,- заперечила Кейт.

Поспілкувавшись з журналістами, подружжя повернулося назад до лікарні. І вже за кілька хвилин зявилося знову. Новонародженого малюка поклали у дитяче автомобільне крісло. Кейт сіла позаду з сином, а принц Вільям – за кермо. Родина вирушила додому до Кенсінгтонського палацу. Згодом подружжя та новонароджений можуть на певний час поїхати до маєтку батьків Кейт у графстві Беркшир, подалі від преси та буденних справ. Вільям, імовірно, проведе певний час разом з дружиною та сином. Як писала місцева преса, він взяв двотижневу відпустку по догляду за дитиною.

«Після візиту дідусів і бабусі герцог і герцогиня Кембриджзькі вирушили до своєї резиденції у Кенсінгтонському палаці разом із немовлям. Досі не відомо як назвали первістка, найпопулярніше ім’я у букмекерів – Джордж, а також Джеймс та Александер»,– повідомляє з Лондона кореспондент Євроньюз.

Copyright © 2013 euronews 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua